PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Рейки II

Манифестиране със Рейки символи

Няма по-могъщ помощник в манифестирането на изобилие от Чо-Ку-Рей. При използването му бъдете изцяло позитивно настроени и етични в молбите си и искайте само онова, от което наистина се нуждаете. Вселената притежава изобилие и всички блага са достъпни за онези, които искат и са готови да получат. Макар много често бедността или недоимъкът да са кармични - и патриархални - появата е умение, което може да се усвои.

Етиката на манифестирането, особено с такъв могъщ помощник като Рейки, е проста и ясна. Ако се налага да помолите за нещо и така ще ощетите друг, това е неетично. Можете да имате пари или каквото ви е необходимо, без да го взимате от някой друг. Ако онова, което смятате за добро за себе си, по някакъв начин ще навреди на друг, това също е неетично. Когато молите за работа, например, неправилно е да искате работата на някой друг; вместо това помолете за възможно най-добрата работа за вас.

Най-много въпроси при манифестирането са свързани с любовта. Искате някой да ви обича, но той/тя има връзка с друг човек. Не е етично да помолите тази връзка да приключи, нито пък да „принудите" човека да ви пожелае. Подходящият начин е да помолите за възможно най-добрата за вас връзка, без да посочвате конкретен човек. Също така не е етично да визуализирате или да молите за конкретен човек, освен ако той не се съгласи. (После е прекрасно да извършвате тези ритуали заедно.) Да не го зачитате, значи да престъпвате свободната воля и това може да доведе до кармични последствия, както и до последствия във връзката ви и в този живот.

Един от начините за позитивно манифестираме на връзка е да направите списък на всички качества, които мечтаете да откриете във възможно най-добрия партньор, и да използвате списъка като фокус на визуализацията. Направете списъка в медитативно състояние, както при лечение от разстояние. После хванете списъка между ръцете си и му изпратете Рейки, добавяйки Чо-Ку-Рей. Ако интуицията ви подсказва да го сторите, поставете върху списъка и Сей-Хе-Ки и Хон-Ша-Зе-Шо-Нен. След края на медитацията сложете списъка под запалена свещ или върху олтар, ако използвате такъв. Запазете го за по-нататъшни медитации. Ако го правите при растяща луна - от новолуние до пълнолуние - това също ще засили енергията.

Друг начин за манифестиране е да визуализирате себе си в хубава, удовлетворяваща връзка, но без да давате на образа на любимия си лице или име. Почувствайте неговата целувка или хванете ръката му. Задръжте образа в ума си и изпратете Чо-Ку-Рей или двойка Чо-Ку-Рей един до друг (удвоен Чо-Ку-Рей). Вижте символа, изписан върху образа. Това може да се прави и за проявяване на други неща. Не ограничавайте списъка на желаното до онова, което смятате, че можете да си позволите; искайте докрай. Вижте се в новия апартамент, с договора или ключа, които показват, че е ваш. Изпратете към образа символи Чо-Ку-Рей или удвоени Чо-Ку-Рей.

Можете да използвате този медитативен процес, за да внесете в живота си всичко, което ви е необходимо. Визуализирайте се в тези образи, но извиквайте образа на друг човек, само ако сте сигурни, че няма да нарушите свободната му воля. Уика предупреждава: „Внимавайте какво искате, може да го получите". Бъдете конкретни в исканията си. Представете си точно какво желаете да получите, а не онова, което смятате, че можете да имате. Повечето хора получават твърде малко, защото искат твърде малко. Преди да помолите за нещо, създайте си ясна представа за него, после се запитайте как ще се отрази на живота ви.

Може да използвате декларация от метафизическата етика. Декларацията може да се видоизмени така, че да е подходяща почти за всяка ситуация; например: „Моля за тези неща или техни еквиваленти или по-добри, съгласно свободната воля, без вреда за никого и за доброто на всички". Използването й придава добронамереност на всяко манифестиране и поправя Всички грешки в етиката.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Благодаря от сърце за хубавата насока в Рейки манифестирането на желания! Пожелавам Ви много здраве и щастие :) !
Реики е велика и божествена.
Още много чудеса могат да се направят с помощта на РЕЙКИ и подобни техники.
Анонимен
xaresa mi mnogo
Анонимен
огнян яков това е нещо невероятно нямам думи това е толкова значимо би трябвало повече хора да го знаят . лек без пари .универсален
Виж още отзиви
Коментирай
loading...