PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Рейки II

Още начини за ползване на Рейки II

Символите Рейки II не се използват единствено за пряко лечение или за лечение от разстояние. Очертайте Чо-Ку-Рей над храната, за да увеличите хранителността й и благодарете за нея - може това да е бил първият начин за благославяне на храната. Ако изпитвате някакви съмнения относно качеството или свежестта на храната, нарисувайте Сей-Хе-Ки над чинията, за да я пречистите. Това е полезно при пикник, когато картофената салата може да е стояла навън твърде дълго, но не разчитайте изцяло на Рейки. Ако нещо ви се струва съмнително, не го яжте. Когато използвате двата символа, направете пречистващия (Сей-Хе-Ки) преди увеличаващия енергията (Чо-Ку-Рей).

Заедно Сей-Хе-Ки и Чо-Ку-Рей почистват и кристали. Използвайте първо Сей-Хе-Ки, за да изчистите камъка, като държите кристала или скъпоценния камък в дланта си и си представяте символа нарисуван върху него. Оставете символа да проникне и повтаряйте, докато усетите, че е достатъчно. После изпращайте Чо-Ку-Рей по същия начин, докато кристалът не заблести ярко. Докато използвате Чо-Ку-Рей, определете предназначението на скъпоценния камък, за да го програмирате, например - за лечение или за закрила. Кристалът или полускъпоценният камък също могат да бъдат програмирани по този начин за лечението на определен човек. Изчистете и заредете камъка, после го дайте на човека, за когото е предназначен. По този начин могат да се използват не само кристалите, но и други предмети. Когато предназначението е лечение, може да добавите и Хон-Ша-Зе-Шо-Нен към енергиите на камъка или предмета.

Чо-Ку-Рей и Сей-Xe-Ки могат да се използват заедно и върху лекарства - за да се засилят лечебните свойства и да се намалят възможните странични действия. Отново - използвайте първо Сей-Хе-Ки, за да засилите енергията само на пречистените и положителни свойства. При хомеопатични средства използвайте двата символа, за да усилите лечението и да намалите или елиминирате усложненията. Ефикасността на билковите или екстракти от цветя се увеличава, когато хванете шишенцето в ръце и му изпратите Чо-Ку-Рей.

Сей-Хе-Ки също има много предназначения, много повече от онези, на които са обучавани повечето лечители Рейки. Използвайте го за променяне на негативни поведенчески модели и навици - например, за да престанете да си гризете ноктите или да се откажете от пушенето. Визуализирайте го винаги, когато съществува някаква пристрастеност. Той действа чудесно за прочистването на всякакъв енергиен блокаж при пряк сеанс и при лечение от разстояние - например, при ленива чакра или орган. Символът изчиства негативната енергия, включително и духовни обвързаности. Ако негативната енергия или модел е кармичен, прибавете Хон-Ша-Зе-Шо-Нен.

Кармичните обвързаности са ситуации, болести или негативна енергия, пренесени от минал живот, за да бъдат излекувани в настоящото прераждане. Могат да включват емоционални шаблони от предишно съществувание, но обикновено са негативни симптоми, навици или болести от миналото. Понякога се изразяват в болезнена привързаност към хора, пренесена от друг живот. Кармичната обвързаност не е положителна връзка, а нещо, което трябва да се изчисти, за да може човекът да заживее в хармония. Използването на Хон-Ша-Зе-Шо-Нен при лечението на проблем, за който няма видима причина, може да сложи край на подобни обвързаности и да освободи човека от необяснимия негативизъм и болка. Трудно е да се даде точен съвет за подобни ситуации; просто се ръководете от напътствията и интуицията. Често Рейки преодолява подобни проблеми без лечителят или пациентът да го съзнават.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Dora vassileva
Blagodarq!
РЕНИ ДА
НАИСТИНА Е ТАКА...МАЛКО ИЗПОЛЗВАМ СИМВОЛА СЕЙ ХЕ КИ...БЛАГОДАРЯ ЗА НАПОМНЯНЕТО!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...