Назад до Рейки при гледане на деца

Рейки при гледане на деца

  1. Рейки при гледане на деца
  2. Рейки при Планиране на семейство
  3. Рейки за Плодовитост
  4. Рейки за Контакт с нероденото дете
  5. Рейки при Кърмене
  6. Рейки при Проблеми със съня на детето
  7. Рейки при Проблеми в училище
  8. Рейки за Доверие в себе си
  9. Рейки при Страхове на детето
  10. Рейки при Пристрастявания

Рейки за Плодовитост

Позиции на ръцете отпред - тялоПозиции на ръцете отзадРейки настъпва широкообхватен процес на очистване на всички равнища. Много двойки, които са били бездетни в продължение на години, очевидно „освобождават пътя" за собствено поколение чрез редовни лечения.

Положения

Особено препоръчително за повишаване на плодовитостта у мъжа и жената е всекидневното цяло лечение, като по-продължително време се отделя за 6-то предно и 17-то гръбно положение. За изчистване и премахване на евентуално налични емоционални и ментални противоречия се препоръчват техниките, които се изучават в курса за втората степен.

Твърди се, че през последните сто години количеството на сперматозоидите се е намалило наполовина. Тук може би решаваща роля играят отровите в околната среда. Чрез Рейки активизираме своята жизнена сила.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Рейки йога кундалини ... пълни глупости само Бог може да помогне. Единствено връзка с Бога помага, а не глупави изкуства
Анонимен
и вие нимирате това подходящо за графа "пристрастяване" ?
Йосифова
Здравейте. Не ми става ясно какво трябва да правя с дъщеря си, която ожесточено си яде ноктите. Къде и как точно трябва да и въздействам? Не мога да разбера страхове ли са, тревоги или нещо друго? Благодаря Ви.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...