Рейки за кариерата

Рейки за кариерата

Рейки за Самосъзнание

Позиции на ръцете отпред - главаПозиции на ръцете отпред - тялоПозиции на ръцете отзадВ професионалното всекидневие на плахите хора им е трудно да се наложат. Независимо в коя професия работим, за нас е важно да умеем да „продадем" себе си, да се представим положително. С помощта на Рейки можем да изградим своето самосъзнание и да се отпуснем, така че да излъчваме повече вяра в себе си. За убедителното ни въздействие е много важно да можем да гледаме човека право в очите. По този начин даваме на нашия партньор в разговора чувството, че присъства, че не трябва да крие нищо и да се отклонява.

Упражнение "Свързване на сърцата"

Можем да се научим да гледаме партньора си в двете очи едновременно. Това звучи естествено, но когато се наблюдаваме съзнателно, установяваме, че най-често фиксираме едното око на другия. По този начин напрягаме зрителните си оси и не гледаме партньора си цялостно: общуваме само с едната си мозъчна половина.

Можем да се учим с децата си да „гледаме цялостно", да се гледаме един друг в двете очи едновременно. Така се настройваме по-силно и за приемането и възприемаме много повече от излъчването на другия. Можем да се научим на този цялостен поглед, като правим един с друг упражнението „свързване на сърцата". На който му изглежда твърде близко, първоначално може да се упражнява със себе си, като постави ръчно огледало пред себе си на масата и се гледа едновременно в двете очи, като с времето намали разстоянието от огледалото.

С този мек, цялостен поглед не само отпускаме и усилваме очите си, но и разширяваме начина си на виждане, като все повече възприемаме излъчването на партньора си. Този поглед можем да прилагаме с успех и при домашни животни и животни в зоопарка, които изглежда обичат да бъдат гледани по този начин. Изобщо по принцип можем да развием навика да гледаме така цялостно и ще имаме голяма полза от това.

Космически символи

Който е изучил втората степен, може да си представя (без да си клати главата), че от очите му в очите на неговия партньор се вливат символи Чо-Ку-Рей, или може да хармонизира ситуацията на разговора на емоционално-ментално равнище с помощта на символа Сей-Хе-Ки.

Положения

За да повишим своето самосъзнание, трябва да прекарваме особено дълго време във второ и трето положение на главата, в и 7-мо предно положение и в 16-то гръбно положение. Същото се препоръчва и в акутен случай, когато забележим недостиг на самосъзнание в себе си.

5.0, 1 гласа
прегледи 4966

Препоръчани продукти

loading...

Подобни статии

Рейки сеанс

Рейки сеанс

След като получите настройка Рейки I, тук ще научите как да използвате енергията. Щом започнете да л...

Лечение на други хора

Лечение на други хора

Рейки сеансът за други хора всъщност е същият като самолечението с две изключения. Първо, лечителят ...

Лечение в екип

Лечение в екип

Лечителите в центъра Рейки на Чуйиро Хаяши в Япония са работили в екип и тази възможност съществува ...

Символи на Рейки II

Символи на Рейки II

Рейки Втора степен, се състои от информация за трите символа и за тяхното използване - лекуването на...