Рейки за кариерата

Рейки за кариерата

Упражнение Триминутно дишане

Ако дишаме три пъти дневно по десет пъти за около три минути по определен начин, ще разполагаме през целия ден с повече енергия. Тази дихателна техника от йога можем да изпълняваме и през останалото време, ако се чувстваме уморени или се нуждаем от повече енергия. По този начин очистваме лимфната си течност, обогатяваме кръвта си с кислород и приемаме от въздуха много повече „прана", финоматериално трептене или светлина.

Упражнение

Седнете отпуснати и изправени. Вдишайте и задръжте въздуха четири пъти по толкова, колкото време сте вдишвали. После издишайте двойно по-продължително от времето, за което сте вдишали. Това е всичко. Съотношението трябва да е винаги едно (вдишване) към четири (задържане на дъха) към две (издишане с отворена или затворена уста).

Това упражнение правим десет пъти последователно най-малко три пъти на ден. Можем да го правим и „между другото", когато пътуваме в рейса, отиваме на училище, правим джогинг или плуваме. Това упражнение заедно с Петимата „тибетци" и положението на соларния плексус от Рейдиънс Текник ни дарява при минимум разход на време максимум енергия за най-кратък срок. Опитайте го сами!

5.0, 2 гласа
прегледи 3880

Препоръчани продукти

Подобни статии

Пречистване на енергия

Пречистване на енергия

Използвайте Сей-Хе-Ки в ъглите и над прозорците на къща, за да изчистите енергията на стаята или дом...

Лечение на Земята

Лечение на Земята

В тази част от Рейки II трябва да се разгледа само още едно нещо и то е използването на Рейки за лек...

Лечение от разстояние

Лечение от разстояние

Освен че увеличават силата и фокуса на лечението чрез полагане на ръце, символите Рейки II правят въ...