Назад до Рейки при проблеми с отношенията

Рейки при проблеми с отношенията

  1. Рейки при проблеми с отношенията
  2. Рейки за Приемане
  3. Рейки за Подхранване на отношенията
  4. Рейки при Ревност
  5. Рейки за Нагласи
  6. Рейки при Общуване
  7. Рейки при Страх от говорене
  8. Рейки за Обич
  9. Рейки за Сексуална активност
  10. Рейки при Сексуални проблеми
  11. Рейки при Караници
  12. Рейки при Раздяла
  13. Рейки за Прошка
  14. Рейки за Говорене

Рейки за Говорене

В почти всички професии говорим един с друг, обясняваме разни неща, предаваме устно информация. В много професии, например тази на учителя или ръководителя, говорим на групи от хора или изнасяме реферати и лекции. Рейки е ценна помощ за хармонизиране на енергията в гърления ни център, центъра на вербалната ни комуникация, и за привеждането му в съзвучие с вибрацията на цялостност и хармония.

Тъкмо в сферата на възпитанието и ръководството на хора е важно да предаваме идеите и информациите по един винаги нов, свеж начин.

Космически символ

Ако си даваме всеки ден по едно цяло лечение, разширяваме по естествен начин способността си да казваме това, което желаем. Тогава го казваме по начин, който може да бъде разбран и приет. Така активизизираме универсалната енергия, която балансира, центрира и успокоява. Можем и да поставяме пряко ръцете си върху гърления си център и по този начин да обогатяваме гласа си с универсална енергия или да полагаме едната си ръка върху сърдечния център, а другата върху гърления център. По този начин трептенето на гласа ни става по-доброжелателно и по-хармонично. Който е изучил втората степен, при говоренето може да работи и с Космическия символ от един модел.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...