Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Рейки  »  Рейки II  »  Лечение на Земята

Лечение на Земята

Лечение на Земята

В тази част от Рейки II трябва да се разгледа само още едно нещо и то е използването на Рейки за лекуване на Земята. Сега нашата Майка се нуждае от нас така, както никога преди. Често отделяйте време, за да изпращате Рейки на планетата ни. Един от начините за това е да положите ръце върху всяко изображение на Земята. Използвайте глобус или хванете между дланите си някой от малките глобуси от ключодържатели. Насочете лечението не към играчката, а към самата Земя. Положете ръце върху земята и изпратете енергия и любов директно към недрата й.

Друг начин е лечението от разстояние. Представете си Земята от космоса и изпратете енергията Рейки и символите по този начин. Визуализирайте дадена държава или неспокоен регион, или група хора, или застрашена гора, или животински вид, и изпратете лечението там. Представете си земетръсни райони или развиващ се ураган, застрашени от наводнение области или екологични катастрофи и изпратете енергия за успокояване и пречистване. Хората, животните, растенията и местата, нуждаещи се от закрила, пречистване, енергизиране, освобождаване или кармична помощ нямат чет. Изберете Земна Богиня или планетарен закрилник и им изпратете енергия и любов. Изпратете я и на хората, които работят за мира и възстановяването на планетата.

Като Рейки II, вие сте част от лечението на хората и на Земята. Способностите идват с отговорността. При Рейки I ви беше дадено умението за самолечение и това е първата стъпка. При Рейки II се осъществява процес на емоционално и умствено пречистване и освобождаване и способността ви да помагате на другите нараства. Следващата стъпка е лекуването на планетата - всички ние сме метафори на нейното тяло. Моля всичките си ученици Рейки II да помислят сериозно какво могат да направят за Земята, като част от работата си на лечители Рейки II.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 5437

Препоръчани продукти

Коментари за Лечение на Земята

  Подобни статии

  Рейки сеанс

  Рейки сеанс

  След като получите настройка Рейки I, тук ще научите как да използвате енергията. Щом започнете да л...
  Лечение на други хора

  Лечение на други хора

  Рейки сеансът за други хора всъщност е същият като самолечението с две изключения. Първо, лечителят ...
  Лечение в екип

  Лечение в екип

  Лечителите в центъра Рейки на Чуйиро Хаяши в Япония са работили в екип и тази възможност съществува ...
  Символи на Рейки II

  Символи на Рейки II

  Рейки Втора степен, се състои от информация за трите символа и за тяхното използване - лекуването на...
  Рейки и духовните водачи

  Рейки и духовните водачи

  При толкова много работа с безплътното при Рейки II, известна помощ от отвъдното е в реда на нещата....