Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Рейки  »  Приложение на Рейки  »  Рейки при гледане на деца  »  Рейки за Доверие в себе си

Рейки при гледане на деца

Рейки при гледане на деца

Рейки за Доверие в себе си

Децата желаят да им показваме ясно своята любов. Те не четат мисли и са несигурни, когато не им показваме ясно своята любов и привързаност. Със своя живот ние им даваме пример как се поддържат отношения и как се обича видимо!

Трябва често да докосваме децата си, да ги вземаме на ръце, да ги целуваме, да се гушкаме с тях, да ги люлеем, докато спят. Те копнеят за нашите изпълнени с обич докосване и думи. Може често да им казваме: „Аз те обичам!" Докосванията често казват повече от многото думи, а при лечение с Рейки ние даваме на децата си знак: аз те приемам какъвто си и те обичам безусловно.

Когато говорим с децата си, трябва да внимаваме както за думите си, така и за вибрацията зад тях: виждаме ли най-доброто в детето, изразяваме ли обич и приемане, хвалим ли способностите му? Когато говорим с тях, можем да се опитаме да поставим едната ръка върху сърдечния си център, а другата върху гърления си център. С това изразяваме по-силно любовта, която чувстваме в сърцето си, и влизаме в контакт с вътрешните качества истина и мъдрост. Когато разговаряме с детето си, трябва да го докосваме - особено когато засягаме деликатна тема. Ако се упражняваме много с Рейки, с времето устата ни ще престанат да изричат така лесно отрицателни изказвания.

Положения

Позиции на ръцете отпред - тялоПовече доверие в себе си и вътрешна сила децата добиват чрез , шесто и седмо предно положение.

Чрез положението на сърцето влизаме по-силно в контакт със способността си да обичаме и да разбираме, че сме любов.

Седмото предно положение чрез активизиране на слънчевия сплит дарява нас и децата ни с вътрешна сила. С тази сила можем да приемаме по-лесно възгледите, различни от нашите, без да се чувстваме атакувани.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2794

Препоръчани продукти

Коментари за Рейки при гледане на деца

  1. .

    Здравейте. Не ми става ясно какво трябва да правя с дъщеря си, която ожесточено си яде ноктите. Къде и как точно трябва да и въздействам? Не мога да разбера страхове ли са, тревоги или нещо друго? Благодаря Ви.

  2. 1.

    и вие нимирате това подходящо за графа "пристрастяване" ?

  3. 2.

    Рейки йога кундалини ... пълни глупости само Бог може да помогне. Единствено връзка с Бога помага, а не глупави изкуства

Подобни статии

Символи на Рейки III

Символи на Рейки III

Обучението в Рейки III започва с въвеждането на два допълнителни символа. И двата се използват в про...
Предаване на настройки

Предаване на настройки

Дръжте непрекъснато позицията Хуй Ин с език върху небцето. Сдържайте дъха си, освен ако ме издухвате...
Самолечение с Рейки

Самолечение с Рейки

Оттук най-сетне започваме Рейки сеанс и най-голямата полза от Рейки I е за самолечението. Позициите ...