Назад до Рейки при гледане на деца

Рейки при гледане на деца

  1. Рейки при гледане на деца
  2. Рейки при Планиране на семейство
  3. Рейки за Плодовитост
  4. Рейки за Контакт с нероденото дете
  5. Рейки при Кърмене
  6. Рейки при Проблеми със съня на детето
  7. Рейки при Проблеми в училище
  8. Рейки за Доверие в себе си
  9. Рейки при Страхове на детето
  10. Рейки при Пристрастявания

Рейки за Контакт с нероденото дете

Прекрасно е, когато бъдещите майки и бащи полагат ръце върху корема колкото може по-често. Тогава чувстваме съвсем силно свързаността и единството със своето дете.

Когато оставим едната ръка да почива върху корема, усещаме как малкото същество се притиска към ръката ни и тогава коремът направо се издува.

Положения

Koйтo има втората степен, може да усили вътрешния контакт и чрез рисуването на чакри.

Рейки символи

Когато забележим, че бебето ни е неспокойно, го обвиваме в енергията на символ Сей-Хе-Ки, за да хармонизираме душевното равнище, след което прилагаме символ Чо-Ку-Рей, за да го подсилим. Рейки символ Хон-Ша-Зе-Шо-Нен може да ни помогне да подготвим вътрешно себе си и своето дете за раждането, тъй като той ни свързва с енергията на трансформацията, на основната промяна.

При полагане на ръце или рисуване на символи можем да говорим с нероденото - на висок глас или тихо. Често получаваме „отговор" във формата на образ, чувство или дори с думи! Така научаваме, че нашето дете, независимо колко е мъничко като тяло, е светлинно същество и често е „стара душа".

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Рейки йога кундалини ... пълни глупости само Бог може да помогне. Единствено връзка с Бога помага, а не глупави изкуства
Анонимен
и вие нимирате това подходящо за графа "пристрастяване" ?
Йосифова
Здравейте. Не ми става ясно какво трябва да правя с дъщеря си, която ожесточено си яде ноктите. Къде и как точно трябва да и въздействам? Не мога да разбера страхове ли са, тревоги или нещо друго? Благодаря Ви.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...