Назад до Рейки при гледане на деца

Рейки при гледане на деца

  1. Рейки при гледане на деца
  2. Рейки при Планиране на семейство
  3. Рейки за Плодовитост
  4. Рейки за Контакт с нероденото дете
  5. Рейки при Кърмене
  6. Рейки при Проблеми със съня на детето
  7. Рейки при Проблеми в училище
  8. Рейки за Доверие в себе си
  9. Рейки при Страхове на детето
  10. Рейки при Пристрастявания

Рейки при Планиране на семейство

Бъдещите родители могат да прилагат универсалната енергия и в семейното планиране, за да се подготвят оптимално за своята роля на родители.

Ако имате втората степен от Рейки, можете да си изпращате енергия на темата родителство, деца или семейство и по този начин да откриете как най-добре да се подготвите и настроите вътрешно за тази задача.

Положения

На първата степен поставете ръцете си върху мястото на сърцето и след това си представете темата като дума, изписана на една духовна дъска. Нашият по-висш Аз ни „говори" през емоционалното равнище и ние можем да открием например дали времето за създаване на деца е подходящо.

Впрочем можем да правим това упражнение винаги когато се нуждаем от помощ за решаването на неясни ситуации - трябва ли, не трябва ли? Когато е млад, човек трябва да премине през всевъзможни изпити, но обикновено не се подготвя за „професията" родител, а и „зрелостно свидетелство" за това не се изисква. Да имаш деца може да е чудесно, но то е винаги и голяма отговорност и промяна на всекидневието ни.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Рейки йога кундалини ... пълни глупости само Бог може да помогне. Единствено връзка с Бога помага, а не глупави изкуства
Анонимен
и вие нимирате това подходящо за графа "пристрастяване" ?
Йосифова
Здравейте. Не ми става ясно какво трябва да правя с дъщеря си, която ожесточено си яде ноктите. Къде и как точно трябва да и въздействам? Не мога да разбера страхове ли са, тревоги или нещо друго? Благодаря Ви.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...