Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Рейки  »  Приложение на Рейки  »  Рейки за кариерата  »  Рейки за Намиране на професия

Рейки за кариерата

Рейки за кариерата

Рейки за Намиране на професия

Рейки ни помага да намерим дейност, която да упражняваме с удоволствие. А когато вършим нещо с удоволствие, ние се ангажираме и го правим с любов. Изглежда парадоксално: когато правим нещо само за да спечелим колкото може повече пари, със сигурност няма да имаме траен голям успех с този вид работа. Когато обаче упражняваме дейност, която ни дава толкова радост, че бихме вършили тази работа дори ако не можем да получаваме за нея пари или пък получаваме малко, е много вероятно или веднага, или след известно време да имаме успех, който има и материално отражение.

Когато вършим дейност, която не ни изпълва или интересува действително, с втората степен можем да изпращаме енергия на желаната ни професия и с помощта на интуицията да открием кое действително ни интересува и кое ни дава най-голямо удовлетворение. Колкото повече радост и любов влагаме в дадена работа, толкова повече успех ще имаме и дори след дълъг работен ден ще можем да се чувстваме доволни и изпълнени.

Положения

Когато сме настроени в първа степен, можем да изясним коя е желаната ни професия, като положим ръцете си върху сърцето и си представим професията, която се мержелее пред нас, образно като на дъска. После се вслушваме вътре в себе си как се чувстваме телесно и отново се замисляме за професията. Телесното ни чувство става все по-ясно или в посоката „все по-положително", или в посоката „все по-отрицателно". Когато прилагаме Рейки, ние сме в контакт с една по-висша интелигентност в нас - със своя по-висш Аз. После можем да прилагаме това упражнение винаги, когато се нуждаем от ясна помощ за решение.

Който е изучил втора степен Рейки, може да изпраща енергия на темата „моята идеална професия" или на конкретна желана професия. Тогава или получаваме идея, за която никога преди това не сме мислили, или развиваме ясен фийдбек при тестуването на определена професия, и то на емоционално и телесно равнище. Или се чувстваме добре и ентусиазирани, когато мислим за професията, или ни е блудкаво и неприятно.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 9297

Препоръчани продукти

Коментари за Рейки за кариерата

  Подобни статии

  Рейки и духовните водачи

  Рейки и духовните водачи

  При толкова много работа с безплътното при Рейки II, известна помощ от отвъдното е в реда на нещата....
  Пречистване на енергия

  Пречистване на енергия

  Използвайте Сей-Хе-Ки в ъглите и над прозорците на къща, за да изчистите енергията на стаята или дом...
  Лечение на Земята

  Лечение на Земята

  В тази част от Рейки II трябва да се разгледа само още едно нещо и то е използването на Рейки за лек...
  Лечение от разстояние

  Лечение от разстояние

  Освен че увеличават силата и фокуса на лечението чрез полагане на ръце, символите Рейки II правят въ...