Назад до Рейки за кариерата

Рейки за кариерата

  1. Рейки за кариерата
  2. Рейки за Намиране на професия
  3. Рейки за Интелигентност
  4. Рейки за Съзидателност
  5. Рейки за Вдъхновение
  6. Рейки при Стрес от работа
  7. Рейки за Писане
  8. Рейки за Излъчване
  9. Рейки за Самосъзнание
  10. Рейки за Памет
  11. Упражнение Триминутно дишане

Упражнение Триминутно дишане

Ако дишаме три пъти дневно по десет пъти за около три минути по определен начин, ще разполагаме през целия ден с повече енергия. Тази дихателна техника от йога можем да изпълняваме и през останалото време, ако се чувстваме уморени или се нуждаем от повече енергия. По този начин очистваме лимфната си течност, обогатяваме кръвта си с кислород и приемаме от въздуха много повече „прана", финоматериално трептене или светлина.

Упражнение

Седнете отпуснати и изправени. Вдишайте и задръжте въздуха четири пъти по толкова, колкото време сте вдишвали. После издишайте двойно по-продължително от времето, за което сте вдишали. Това е всичко. Съотношението трябва да е винаги едно (вдишване) към четири (задържане на дъха) към две (издишане с отворена или затворена уста).

Това упражнение правим десет пъти последователно най-малко три пъти на ден. Можем да го правим и „между другото", когато пътуваме в рейса, отиваме на училище, правим джогинг или плуваме. Това упражнение заедно с Петимата „тибетци" и положението на соларния плексус от Рейдиънс Текник ни дарява при минимум разход на време максимум енергия за най-кратък срок. Опитайте го сами!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...