Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Рейки  »  Рейки II  »  Символи на Рейки II  »  Хон-Ша-Зе-Шо-Нен

Символи на Рейки II

Символи на Рейки II

Хон-Ша-Зе-Шо-Нен

Хон-<dfn>Ша</dfn>-Зе-Шо-НенВ "Предизвикателството да преподаваш Рейки" А. Дж. Макензи Клей публикува и една разновидност на Хон-Ша-Зе-Шо-Нен. Това е символът с най-много варианти и версии, може би поради трудното му запаметяване и рисуване. Също като останалите Рейки символи, и той е написан на японски и е предназначен за предаването на картина. Хон-Ша-Зе-Шо-Нен е във формата на висока пирамида и наподобява човешкото тяло. В английския език е известен и като "пагодата", но по-древното „ступа" - тантристко будистко изображение на чакрите или петте елемента под формата на статуя или сграда - вероятно е по-правилно. Научих че символът представлява изречение, което в превод гласи: „Няма минало, няма настояще, няма бъдеще".

Повечето лечители знаят само, че този символ е предназначен за лечение от разстояние. Това е вярно, но е само началото на употребата на тази толкова могъща фигура. Хон-Ша-Зе-Шо-Нен е енергията, която пренася лечението Рейки през разстояние, пространство и време. Използва се винаги при лечение от разстояние или при лечение на отсъстващ, но също така и при лечение чрез полагане на ръце - както на други хора, така и при самолечение. Най-силното въздействие на символа е при преки лечебни сеанси. Най-общо казано, това е най-мощният и сложен от енергийните ключове Рейки II, а може би и от символите на Рейки III.

Хон-Ша-Зе-Шо-Нен е и вход към Акашовите записи, където е вписан животът на всяка душа, и затова най-важната му употреба е за кармично лечение. Акашовите записи описват кармичните цели, дългове, споразумения и жизнената мисия на множеството превъплъщения на всяка душа, включително и на сегашното. Чрез употребата на този символ при лечение на травмите от сегашния живот могат да се препрограмират, така че буквално да променят бъдещето. Шаблоните от минали животи могат да се разкрият и преодолеят и кармичните дългове да се изплатят. Всичко това става при преки сеанси чрез полагане на ръце, обикновено в серия от лечебни сеанси. Методът може да се използва и при самолечение.

Ето няколко примера за използването на този символ за преодоляване на кармата, започвайки от този живот. Една лекувана с Рейки пациентка като дете била обект на кръвосмешение и сега посещаваше психотерапевт, за да излекува травмата. Правела го от достатъчно време, за да си дава пълна сметка за станалото, а това е необходима предпоставка за освобождаването от миналото. Хон-Ша-Зе-Шо-Нен работи със съзнателния ум, умственото тяло, а не с подсъзнанието, върху което се съсредоточава Сей-Хе-Ки и затова е следващата стъпка в процеса. След изпитването на емоциите Хон-Ша-Зе-Шо-Нен предлага на хората нови възможности и начини на действие. Когато лекувате човек, който не е наясно с цялостната картина и може още да не е превъзмогнал емоциите, продължете леченията Рейки със Сей-Хе-Ки, докато пациентът не достигне тази точка.

Като промените миналото и пренесете тези промени в настоящето, вие променяте и бъдещето. Всеки сегашен момент е бил бъдещ, преди да достигне до настоящето, а после се превръща в минало. Ако промените минало събитие, настоящето и бъдещето също реагират. Така се предизвиква ефекта на доминото, който може да направи много добрини. Когато си представяте променянето на травма от този или минал живот, нека промените бъдат такива, че да искате да станат част от настоящето и бъдещето ви. Сътворявайте само положителни нови решения и си представяйте само позитивни алтернативи. Хората, които се занимават с лечение на умствено равнище - пряко или от разстояние - много скоро научават, че „всичко е сега".

Хон-Ша-Зе-Шо-Нен е и механизмът за пренасяне на лечението през пространството при лечение от разстояние/на отсъстващ човек. Преводът на Хон-Ша-Зе-Шо-Нен като „Няма минало, няма настояще, няма бъдеще" дава ключа към многото му приложения. Както и да се дефинира, символът лекува миналото, настоящето и бъдещето в този и в други животи. Ако използвате символа удвоен - две нарисувани една до друга фигури - той достига и лекува бъдещето. При визуализирането едната фигура стои малко по-назад от другата.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 20248

Препоръчани продукти

Коментари за Символи на Рейки II

  1. .

    Символите на рейки са свещени и се използват само от хора които са рейкисти т.пашева

Подобни статии

Признаци на Рейки

Признаци на Рейки

1. Рейки действа винаги благотворно, никога - отрицателно. Универсалната енергия постоянно свързва ...
Рейки сеанс

Рейки сеанс

След като получите настройка Рейки I, тук ще научите как да използвате енергията. Щом започнете да л...
Лечение на други хора

Лечение на други хора

Рейки сеансът за други хора всъщност е същият като самолечението с две изключения. Първо, лечителят ...
Лечение в екип

Лечение в екип

Лечителите в центъра Рейки на Чуйиро Хаяши в Япония са работили в екип и тази възможност съществува ...
Рейки и духовните водачи

Рейки и духовните водачи

При толкова много работа с безплътното при Рейки II, известна помощ от отвъдното е в реда на нещата....