Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Рейки  »  Рейки II  »  Символи на Рейки II  »  Чо-Ку-Рей

Символи на Рейки II

Символи на Рейки II

Чо-Ку-Рей

Чо-Ку-РейПървият от символите е Чо-Ку-Рей, чиято употреба е за усилване на енергията. В Рейки той е известен като „превключвател на светлината". По-рано говорихме за Рейки като за електричество. Светлината се включва, когато положите ръце, за да лекувате. Когато добавите Чо-Ку-Рей, светлината се усилва от петдесетватова крушка до петстотин вата. Рейки II като цяло засилва способността ви да лекувате от 110 на 220 волта, а Рейки III я превръща от променлив ток в прав.

Като си представите символа Чо-Ку-Рей, способността ви за достъп до енергията Рейки се увеличава многократно. Вероятно ще го използвате при всяко лечение. Чо-Ку-Рей концентрира Рейки в една фокусирана точка, като призовава цялата енергия на Богинята Вселена за лечението. Спираловидната, подобна на пътека форма на този символ е шарката на Лабиринта, мястото за посвещение в древния храм на Богинята в двореца на Кносос в Крит. В археологията на тази планета спиралите винаги представляват енергията на Богинята.

Стрелките и по-тънките линии в илюстрациите на символите показват как трябва да се рисуват фигурите. Трябва да запаметите символите и да можете да ги рисувате точно. Учиха ме да рисувам Чо-Ку-Рей по посока на часовниковата стрелка, отляво надясно, докато традиционният Чо-Ку-Рей се рисува обратно на часовниковата стрелка. Рисуването по часовниковата стрелка засилва енергията, каквото е предназначението на символа. Рисуването му обратно на часовниковата стрелка не постига този резултат.

Във всяка метафизическа и енергийна дейност, включително и при Уика, движението по часовниковата стрелка в Северното полукълбо е посоката на призоваването и увеличаването, а движението обратно на часовниковата стрелка е намаляване и разпръскване. В Южното полукълбо е обратното. Тук намерението е най-важното. Опитайте и по двата начина и изберете сами. Ако за себе си сте убедени, че единият или другият начин увеличава енергията, продължавайте да го използвате, целта на този символ е увеличаването на енергията. Изберете едната посока и я използвайте последователно.

При използването на символите намерението е изключително важно; ако желанието ви е да увеличите, символът ще ви осигури усилването, в която и посока да го начертаете. Двоен Чо-Ку-Рей, по един във всяка посока, се използва за манифестиране.

Рейтинг: 3.0/5 на базата на 4 оценки
прегледи 22405

Препоръчани продукти

Коментари за Символи на Рейки II

  1. .

    Символите на рейки са свещени и се използват само от хора които са рейкисти т.пашева

Подобни статии

Символи на Рейки III

Символи на Рейки III

Обучението в Рейки III започва с въвеждането на два допълнителни символа. И двата се използват в про...
Предаване на настройки

Предаване на настройки

Дръжте непрекъснато позицията Хуй Ин с език върху небцето. Сдържайте дъха си, освен ако ме издухвате...
Рейки при гледане на деца

Рейки при гледане на деца

Това, което членовете на семейството могат да си предложат един на друг като възможности за растеж, ...